Info

"Gusturile iernii" este evenimentul programat în perioada 11 – 16 februarie 2019, în cadrul căruia Sibiul va prelua, în mod oficial, titlul de Regiune Gastronomică Europeană. - detalii

Romprix a câştigat premiul concursului "Romanian Packaging Awards" ediţia 2018 - detalii

16-19 mai 2018 - Romprix a participat la Pack Expo - expoziţie pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare - detalii

Suntem singurul producător de etichete din România care are în dotare 3 utilaje industriale de tipar digital HP Indigo WS6800 - detalii ...

 

        Legături

Etichete

Etichete în policromie

Etichete de raft

Etichete preimprimate

Imprimante pentru etichete

Imprimante pentru carduri

 

 

 

Sisteme antifurt pentru magazine   


porti antifurt pentru magazine1. Sisteme antifurt pentru magazine (EAS - Electronic Article Surveillance) - au in componenta antene plasate la intrari/iesiri sau la casele de marcat, capabile sa detecteze etichetele antifurt aflate pe produse prin declansarea unor alarme optice si sonore.

Diversitatea sistemelor disponibile: monoantena, sisteme formate din 2 sau mai multe antene si sisteme invizibile va ofera o protectie sigura bazata atat pe eficienta maxima cat si pe criterii estetice. Tehnologiile oferite sunt:

Gama larga de accesorii (atat etichete adezive cat si etichete rigide) pentru a proteja aproape toate tipurile de produse: alimentare, textile, piele, produse electronice, parfumuri, bauturi, cu inchideri normale sau speciale si detasatoare /dezactivatoare pentru acestea.

sisteme de contorizare persoane2. Sisteme pentru contorizarea numarului de persoane care intra/ies din incinte precum: magazine, muzee, discoteci si localuri publice, chiar si în manifestari si reuniuni în câmp deschis. Permit verificarea si analizarea fluxului de persoane care intra/ies în/din incinte. Fluxul de persoane e întotdeauna un element critic pentru analiza bunei functionari a unei activitati si pentru a garanta un serviciu adecvat catre clienti. Permite aprecierea impactului unei promotii comerciale, a unei restructurari sau permite aprecierea numarului de persoane necesar controlului in timp real al afluentei si numarului de persoane prezente într-un loc determinat.

 

detectie suprafete metalice

3. Sisteme pentru detectia suprafetelor metalice mari la intrarea in magazine. Alert MetalGuard, este un sistem de securitate special cu un design specific pentru a detecta hotii care activeaza cu genti, haine captusite cu foi de aluminiu, invelis metalic, si alte aparate similare. Sistemul este disponibil in mai multe versiuni. Sistemul MetalGuard este utilizabil in magazinele care au deja alte sisteme EAS.

 

 

safere4. Safere - Saferele sunt calea optima pentru a va expune marfa in siguranta. Multiplele posibilitati de a alege marimea si designul permit utilizarea lor pentru tipuri variate de marfuri avand largi domenii de aplicabilitate. Produsele si ambalajele originale sunt protejate de uzura si distrugere, acest lucru imbunatatind aspectul vizual si are un efect pozitiv asupra marcii produselor. Deblocarea si indepartarea saferelor se face cu ajutorulunui detasator, aceasta operatie durand cateva secunde. Sunt compatibile cu toate sistemele EAS de top, acest lucru permitand echiparea cu o protectie garantata chiar si a celui mai mic produs.

Home | Prezentare | Contact | Produse | Calitate | Furnizori
© 2018 Romprix Exim S.R.L. - Toate drepturile rezervate