Info

"Gusturile iernii" este evenimentul programat în perioada 11 – 16 februarie 2019, în cadrul căruia Sibiul va prelua, în mod oficial, titlul de Regiune Gastronomică Europeană. - detalii

Romprix a câştigat premiul concursului "Romanian Packaging Awards" ediţia 2018 - detalii

16-19 mai 2018 - Romprix a participat la Pack Expo - expoziţie pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare - detalii

Suntem singurul producător de etichete din România care are în dotare 3 utilaje industriale de tipar digital HP Indigo WS6800 - detalii ...

 

        Legături

Etichete

Etichete în policromie

Etichete de raft

Etichete preimprimate

Imprimante pentru etichete

Imprimante pentru carduri

 

 

 
Scanere

În vederea creşterii productivităţii pe segmentele de retail, depozitare şi industrial, firma noastră vine în sprijinul dumneavoastră punându-vă la dispoziţie o serie de cititoare de coduri de bare Motorola.

Scanere si Microkiosk-uri

Scaner LS4208

Scanerul de mână LS4208

Este un scaner laser portabil cu un design robust şi rezistent, oferind o performanţă de scanare foarte ridicată.

Scaner LS2208

Scanerul de mână LS2208

Cu o scanare de mare performanţă este conceput pentru o utilizare continuă asigurând o creştere semnificativă a productivităţii.
Datorită fiabilităţii ridicate şi a calităţii excelente este recomandat a fi utilizat în orice punct de vânzare şi/sau recepţie marfă.

 

Scanerul de masă Symbol LS7708

Scanerul orizontal Symbol LS7708 este creat pentru a ţine cozile şi aglomeraţia de la case sub control.
Ideal pentru aplicaţii unde marfa este scanată prin ridicarea la sau trecerea peste lentila scanerului, LS7708 scanează rapid şi cu acurateţe, fiind o soluţie avantajoasă pentru companiile de retail cu un volum al vânzărilor mediu spre mare.
LS7708 – este cel mai rapid scaner orizontal din categoria sa de preţ, oferind funcţionalitatea căutată de retaileri la un preţ foarte accesibil.
Dispune de un model de scanare de tip Rastering omni-directional care este conceput să asigure captarea informaţiei din codul de bare de la prima trecere.

Terminale portabile

MC75

Motorola MC75

Noul dispozitiv MC75 a fost proiectat pentru a satisface nevoia tot mai mare a pieţei pentru o platformă mobilă de calcul puternica.
Într-un echipament mic, cu o putere de calcul extremă şi capabilităţi de voce, MC75 furnizează toate caracteristicile pentru a maximiza productivitatea forţei de muncă.

MC909XK

Motorola Symbol MC909X-K

Este un echipament folosit in multiple aplicaţii (retail, depozit, producţie) rezistent la şocuri şi umiditate, capabil să capteze imagini şi să citească coduri de bare 1D si 2D.

MC9500K

Terminal mobil MC9500-K

Ideal pentru aplicaţiile de teren, terminalul mobil MC9500-K face parte din clasa industrială premium.
Cu o mare putere de procesare terminalul Motorola MC9500-K oferă opţiuni variate de captare a datelor. Cu dimensiuni şi greutate redusă, având un design robust terminalul satisface cele mai exigente cereri in domeniul mobilităţii.

 

Firma noastră acorda o atenţie deosebită acurateţii informaţiilor prezentate pe site. Cu toate acestea pot apărea unele inadvertenţe din cauza erorilor de operare. Fotografiile au caracter informativ, putând exista mici diferenţe între produsele prezentate şi cele comercializate de firma noastră. Pentru eventuale clarificări vă rugăm să ne contactaţi.

Home | Prezentare | Contact | Produse | Calitate | Furnizori
© 2018 Romprix Exim S.R.L. - Toate drepturile rezervate