Info

Romprix a câştigat premiul concursului "Romanian Packaging Awards" ediţia 2018 - detalii

16-19 mai 2018 - Romprix a participat la Pack Expo - expoziţie pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare - detalii

Suntem singurul producător de etichete din România care are în dotare 3 utilaje industriale de tipar digital HP Indigo WS6800 - detalii ...

 

        Legături

Etichete

Etichete în policromie

Etichete de raft

Etichete preimprimate

Imprimante pentru etichete

Imprimante pentru carduri

 

 

 

Imprimarea flexografica

Procedeul de imprimare flexografica este foarte versatil si implica costuri mai mici decat imprimarea offset. Incepand cu masina de tiparire, continuand cu consumabilele si intretinerea, flexografia este mai putin costisitoare decat offset-ul.

Un alt avantaj al imprimarii flexografice consta in timpul scurt de realizare a produsului finit, pregatirea fabricatiei facandu-se mai usor, reglajele masinii facandu-se mai repede datorita simplitatii acestui procedeu.

Datorita costului de productie mai mic si a timpului redus de realizare se pot tipari si tiraje scurte, ceea ce atrage toate categoriile de consumatori.
In plus in flexografie se pot folosi efecte speciale, care nu sunt disponibile si in offset: laminare, aplicare de culori speciale, de folie metalica, serigrafiere, lacuire. Tratamentul cu raze UV face posibila apropierea de performanta tipariturii offset.

Materia prima folosita este in rola, nu in coala. In final se obtin imagini tiparite pe un suport in rola, ceea ce face posibila aplicarea cu dispozitive mecanice, chiar cu etichetatoare manuale, foarte accesibile ca pret.

Etichetele imprimate flexografic, de inalta calitate, din hartie sau materialele filmice sunt adecvate folosirii in industria alimentara, industria farmaceutica, industria cosmetica etc., unde imaginea produsului ocupa un loc foarte important.

Home | Prezentare | Contact | Produse | Calitate | Furnizori
© 2018 Romprix Exim S.R.L. - Toate drepturile rezervate