Info

"Gusturile iernii" este evenimentul programat în perioada 11 – 16 februarie 2019, în cadrul căruia Sibiul va prelua, în mod oficial, titlul de Regiune Gastronomică Europeană. - detalii

Romprix a câştigat premiul concursului "Romanian Packaging Awards" ediţia 2018 - detalii

16-19 mai 2018 - Romprix a participat la Pack Expo - expoziţie pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare - detalii

Suntem singurul producător de etichete din România care are în dotare 3 utilaje industriale de tipar digital HP Indigo WS6800 - detalii ...

 

        Legături

Etichete

Etichete în policromie

Etichete de raft

Etichete preimprimate

Imprimante pentru etichete

Imprimante pentru carduri

 

 

 

Imprimante pentru etichete

Firma noastră vine în sprijinul clienţilor care doresc să imprime etichete oferindu-le mai multe modele de imprimante termice marca Zebra. Imprimantele Zebra se pot împărţi în 2 categorii în funcţie de aplicaţiile cărora li se adresează:

  • Imprimante de birou;
  • Imprimante industriale.

Imprimante de birou (Desktop Printers)

În această categorie sunt cuprinse imprimante cu o capacitate de imprimare recomandata de cateva mii de etichete/zi (in serii mici de maxim 100 de etichete) – se pretează la aplicatii de birou, expedieri si receptii de marfă, etichetarea mărfurilor in depozite si controlul stocurilor, spitale si centre medicale, transporturi si logistică, etichetarea plicurilor si coletelor precum si alte aplicatii, putand fi adaptate si la functionarea impreună cu cantare electronice.

Avantaje:
- ocupă puţin spaţiu;
- fiabile;
- preţ mic;

Modelele comercializate de firma noastra sunt:
• direct termice;
• cu transfer termic;

Modele disponibile:

Zebra LP2824 Plus

Zebra TLP2824 Plus

Zebra GC 420d

Zebra GC 420t

Zebra GK420D

Zebra GK420T

Zebra GX 420d

Zebra GX 420t

Zebra GX 430t

Zebra GT 800

Imprimante industriale

Au o capacitate de imprimare începând de la 40 – 70.000 etichete/zi până la utilizare non-stop. Imprimantele din acest segment asigură o soluţie rentabilă pentru companii mici, medii si mari care folosesc codificarea (producţiei, stocurilor sau expediţiei si recepţiei de mărfuri) bazată pe coduri de bare. Construcţia robustă şi un design compact asigură acestor tipuri de imprimante o integrare uşoară în mediul industrial. Posibilitatea de a fi conectate la reţele interne sau externe la care se adaugă porturile paralel, serial şi USB asigură o integrarea uşoară în sistemul oricărei firme.

Acest tip de imprimante poate fi folosit la o serie largă de aplicaţii pornind de la aplicaţii pentru depozite şi distribuţie, transporturi aeriene, producţie şi aplicaţii de birou. Având posibilitatea de a imprima etichete individuale sau role întregi, ele pot satisface nevoia de imprimare a oricărui fel de companie.

Modele disponibile:

Zebra ZT220

Zebra ZT230

Zebra ZT410

Zebra ZT420

Zebra 105 SL Plus

Zebra 110 Xi4

Zebra 140 Xi4

Zebra 170 Xi4

Zebra 220 Xi4

Menţiuni:
- Garanţia imprimantelor este de 1 an de zile de la data vânzării, cu excepţia capului de imprimare a carui garanţie este de 3 luni fara a depasi 30 de km de etichete imprimate.

Firma noastră acorda o atenţie deosebită acurateţii informaţiilor prezentate pe site. Cu toate acestea pot apărea unele inadvertenţe din cauza erorilor de operare. Fotografiile au caracter informativ, putând exista mici diferenţe între produsele prezentate şi cele comercializate de firma noastră. Pentru eventuale clarificări vă rugăm să ne contactaţi.

Home | Prezentare | Contact | Produse | Calitate | Furnizori
© 2018 Romprix Exim S.R.L. - Toate drepturile rezervate