Info

"Gusturile iernii" este evenimentul programat în perioada 11 – 16 februarie 2019, în cadrul căruia Sibiul va prelua, în mod oficial, titlul de Regiune Gastronomică Europeană. - detalii

Romprix a câştigat premiul concursului "Romanian Packaging Awards" ediţia 2018 - detalii

16-19 mai 2018 - Romprix a participat la Pack Expo - expoziţie pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare - detalii

Suntem singurul producător de etichete din România care are în dotare 3 utilaje industriale de tipar digital HP Indigo WS6800 - detalii ...

 

        Legături

Etichete

Etichete în policromie

Etichete de raft

Etichete preimprimate

Imprimante pentru etichete

Imprimante pentru carduri

 

 

 

Etichete preimprimate pentru marcatoare

Etichetele pot fi personalizate cu: sigla clientului, diferite logo-uri, cu înscrisuri "produs la", "expiră la", "lot", "cod", adresa firmei etc. Aceste etichete pot fi aplicate pe produs folosind:

  • marcatoare Prix în cazul în care se doreşte ca pe lângă informaţiile preimprimate să se tipărească pe etichetă şi preţul nou, preţul vechi, data producerii, data expirării etc.
  • dispensere (marcatoare fără cap de imprimare) în cazul etichetelor pe care nu se mai doreşte înscrierea altui text decât cel preimprimat.

Creaţia, design-ul şi machetarea sunt gratuite. De asemenea asigurăm şi servicii de consiliere clienţilor noştri printr-o puternică şi performantă reţea de agenţi comerciali şi distribuitori la nivelul întregii ţări.

Etichetele pot fi imprimate în maxim 3 culori. Comanda minimă este de 5 cutii (adică 195 role). Termenul de execuţie pentru prima comandă (model nou) este de maxim 14 zile.

Home | Prezentare | Contact | Produse | Calitate | Furnizori
© 2018 Romprix Exim S.R.L. - Toate drepturile rezervate